Asiakkaaksi

Mellanolla asiakas päättää mitä haluaa ostaa

Mellano Oy kehittää tuotteitaan ja palveluitaan jatkuvasti asiakkaidensa haluamaan suuntaan. Asiakkaanamme voit päättää millaista tuote- tai palvelukokonaisuutta haluat meiltä ostaa.

Kalusteovet

Perinteisesti Mellano Oy tunnetaan laadukkaasta ja laajasta ovivalikoimasta. Meiltä saat käyttöösi trendikkään ja myyvän valikoiman, josta löytyy enemmän sävyjä kuin muilta. Toimitusvarmuutemme on korkea (98 prosenttia). Laadun huomaat näkyvimmin oviemme kanteista ja urista.

Kokonaistoimitus

Mellanolta löytyy tämän lisäksi laaja valikoima kaikkia kodin kiintokalusteita. Uudistamme valikoimaamme jatkuvasti asiakaspalautteen ja trendien perusteella. Varmat toimitukset antavat sinulle mahdollisuuden luopua tuotteiden välivarastoinnista ja kasauksesta. Tuotamme myyntisi tueksi tarvitsemasi materiaalin tai voit rakentaa kanssamme itsellesi oman tuotemerkin.

Aina-keittiöt

AINA-keittiöt on yhdessä asiakkaidemme kanssa luotu konsepti, joka tarjoaa alalla toimiville yksittäisille yrittäjille tai yrittäjiksi siirtyville tuen tuotteidensa markkinointiin ja myyntiin. Palveluun kuuluu keskitetysti hoidettu digimarkkinointi, hakukoneoptimointi, CRM, markkinoinninautomaatio sekä nettikauppa. Ketjumaisia velvoitteita ei ole, vaan sinulla on vapaus harjoittaa liiketoimintaasi kuten ennenkin. Koska Mellano vastaa markkinoitavien tuotteiden laadusta, kuluttajille ei saa myydä kuin Mellanon keittiöitä.