Yhteistyö­kumppanit

Hettich

on yksi maailman suurimmista ja menestyneimmistä kalustehelojen valmistajista.

GRAM

tunnetaan kodinkoneista, jotka helpottavat kuluttajien arkea ja luovat positiivisia elämyksiä keittiössä. Koneet ovat ympäristöä säästäviä ja ajatonta pohjoismaista designia.

SAVO

on suomalainen perheyritys, joka tuottaa, kehittää ja markkinoi liesituulettimia, joissa on otettu huomioon turvallisuus, ergonomia, muotoilu ja käyttömukavuus.

Stala Oy

on suomalainen, kansainvälisesti toimiva perheyritys, jolla on juuret syvällä suomalaisen työn, toimivan designin, kestävien materiaalinen ja tinkimättömän laadun arvostamisessa.

Cosentino Group

on globaali, espanjalainen perheyritys, joka valmistaa ja toimittaa kodin innovatiivisia pintoja. Cosentinon materiaalituotemerkkejä ovat Silestone, Dekton ja Sensa.

Ylämaan Graniitti

on 100 % kotimainen yritys, joka valmistaa korkealaatuisia sisustuskivituotteita graniitista ja kvartsikomposiitista.

Kuljetusliike Kari Rönkkö

on paikallisesti valtakunnallinen logistiikan ammattilainen! Valtakunnallisen jakeluyhteistyön ansiosta toimitukset toimivat ympäri Suomea kellontarkasti. Paikallisuus taas takaa palvelun laadun, meillä omistaja vastaa jokaisen toimituksen laadusta omalla nimellään.

Limente

Monipuoliset ja laadukkaat valaistusratkaisut keittiöön ja kodin muihin tiloihin. Tuomme markkinoille uusia ja raikkaita valaisintuotteita sekä helposti toteutettavia kohtuuhintaisia valaisinratkaisuja.

Siemens-kodinkoneet

innovatiivista teknologiaa nerokkaasti suunniteltuna. Ei niin tavanomaiseen arkeen.

Oras

Oras on perustettu Raumalla vuonna 1945. Perustamisestaan lähtien yritys on keskittynyt tuotteiden käyttäjäystävällisyyteen, veden ja energian säästöön, turvallisuuteen ja designiin. Nykyään Oras Group on merkittävä eurooppalainen talotekniikan vesikalustetoimittaja: markkinajohtaja Pohjoismaissa ja johtava yritys Manner-Euroopassa.

Kivilähde

on 100 % kotimainen kivenjalostaja, alallaan Suomen suurimpia. Laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat luonnonkivitasot, keraamiset tasot sekä kvartsitasot. 

DB Schenker

DB Schenker

on Suomen johtavia kuljetus- ja logistiikkapalveluiden tarjoajia.