Yritys

Tuotanto

Rakenna oma brändisi

Voit tehdä kauppaa omalla tuotemerkilläsi. Mellanolla ei ole omaa kuluttajakaupan brändiä, joten voit rakentaa oman brändisi sellaiseksi kuin haluat. Sinun omaa merkkiäsi ei muualta saa.

Mellanon asiakkaana voit toimia itsenäisesti. Saat päättää oman brändisi ja suunnitella sen markkinoinnin. Sinun ei tarvitse maksaa ketju- tai lisenssimaksuja.

Saat oikea-aikaisen, nopean ja kilpailukykyisen kalustetoimituksen samalla rahtikirjalla. Kokonaistoimitusaika kuluttajalle logistiikka huomioiden on enintään kaksi viikkoa. Tuotteiden valmistusaika on 3 – 8 työpäivää.

Mellanolla on toimintaasi tukeva helppokäyttöinen suunnittelujärjestelmä. Mellano ylläpitää Fusion-pohjaisen järjestelmän tuotekirjastoa, josta löytyy kaikki Mellanon tuotteet. Suunnittelu käy helposti ja saat oman kauppasi katteen reaaliaikaisena. Nappia painamalla suunnitelma muuttuu tilaukseksi. Et tarvitse erillistä tilausta.

Tuotevalikoima on aina ajantasainen ja kysyntää vastaava (valikoiman laajuus kattaa kaikki kuluttajan tarvesegmentit). Valikoimaa päivitetään kansainvälisten ja kotimaisten trendien perusteella kaksi kertaa vuodessa (1.2. ja 1.9.). Mellanon asiakkaana saat mahdollisuuden osallistua valikoiman kehittämiseen.

Toiminta on riskitöntä ja tuotteiden ja toimituksen osalta takuu katteista. Voit aloittaa kalustekaupan ostamalla tietokoneen ja Fusion-lisenssin, muuta et tarvitse. Kauppaa tehdessäsi voit päivittää kalustesuunnitelmaa lennosta oman katteesi tietäen. Suunnitelmaa voi käyttää tarjouksena ja sen jälkeen tilauksena.

Laaja komponenttivalikoima nopeasti ja varmasti

Mellano mielletään nopeaksi, varmaksi ja laadukkaaksi. Mellano tietää prosessiensa laadun tuottokyvyn reaaliaikaisena ja tarttuu välittömästi parannusta tarvitseviin prosessin osiin. Me voimme milloin tahansa todistaa sekä toimitusten että tuotteiden laadun.

Teemme kaikki tuotteet tilausten mukaan, joten voimme toimittaa markkinoiden laajinta valikoimaa markkinoiden nopeimmalla ja varmimmalla toimituksella. Nopea toimitus poistaa asiakkaidemme varastoinnin tarvetta ja tätä kautta tiputtaa sitoutumista pääomaan ja tilantarvetta.

Mellano tarjoaa asiakkailleen myös komponenttikauppaan sähköisen apuvälineen. Se on netin yli käytettävä tilausjärjestelmä, joka kertoo oman katteen komponenttien osalta ja jonka avulla voit seurata tuotteen etenemistä tilaus-toimitusprosessissa.